Studie islamitische psychologie deel 1

Wat vinden anderen die training hebben gevolgd?
“Voor mij was het een heel leerzame training. Ik heb meer kennis opgedaan alhamdolilah om het ook in praktijk toe tempassen. Ik heb meer inzichten gekregen om in deze wereld het beste eruit te halen inshaAllah. Ik heb gemerkt alhamdolilah dat ik veel bewuster met alles ben geworden zoals mijn dagindeling en alles eromheen alhamdolilah.Door de training ben ik nu bezig om iets op te starten met de wil van Allah swt.U gaf aan in de les doe waar je goed in bent om daar je creatie uit te halen. Door deze training ben ik me weer gaan ontwikkelen Alhamdolilah. Ik heb mezelf weer gevonden en nu wil ik inshaAllah een kinder kledinglijn opzetten binnen de islamitische richtlijnen. Ik heb alle punten in een schrift opgeschreven en ook telkens wanneer er een nieuwe inspiratie binnenkomt schrijf ik het gelijk op inshaAllah. En subhanAllah ineens zie ik van vele kanten veel barakah op me afkomen wat mij kan helpen voor dit project. Ik ben er ook dagelijks mee bezig. SubhanAllah het lijkt alsof alles zo moet lopen …. Qadr Allah. Allemaal dankzij deze training Deze training is zeker een aanrader voor alle moslims!!! Zodat wij bewuster worden van dat het om het hiernamaals gaat en daarvoor moeten werken inshaAllah en niet alleen deze wereld.”

top
Template Design ©tarbiya.nl  .All rights reserved.
X